tovabb

Gázüzeműt vagy faszenest?

2016.04.15.

Az emberek többségénél, mikor új grillsütőt szeretne vásárolni az első kérdés, ami felmerül, hogy gázosat vagy faszeneset válasszon. Hogyan döntse el akkor, hogy melyik lenne a jó választás?

tovább olvasom

tovabb

Grillezési módok - mit hogyan 2. rész

2016.04.14.

Mit-hogyan...? - Nyárson sütés

Második részünkben megismerhetjük a nyárson sütés módszereit, megtudhatjuk mire figyeljük oda, ha ezt a sütési módszert választjuk. 
A nyárson sütött ételek szaftosak, aromásak és ínycsiklandóak. Az opcionális nyárson sütő rendszer általában húsok és szárnyasok sütésére szolgál, és úgy van kialakítva, hogy a hátsó láng segítségével süsse a húst infravörös hő használatával. A láng helyzete lehetővé teszi, hogy az étel alá egy edényt helyezzünk, amelyben felfoghatjuk a kicsorgó szaftot a locsoláshoz és a szószhoz. Az edény tartalmának ízesítéséhez zöldfűszereket, hagymát vagy egyéb, készen vásárolható fűszerkeverékeket használhatunk. 

tovább olvasom

tovabb

Grillezési módok - mit hogyan 1. rész

2016.03.07.

Mit-hogyan…? - Direkt és Indirekt sütés

Cikksorozatunkból kiderül. Kezdjük az alapoknál, ismerkedjünk meg a kétféle alap grillezési módszerrel. 
A kültéri grillsütőkön a húsok, zöldségek, köretek, vagy akár a rakott ételek, a kukoricakenyér, az ízletes desszertek, mint például a nyársra tűzött gyümölcs fondü vagy a morzsás sütemény elkészítése ugyanolyan egyszerű, mint a konyhában történő sütés-fűzés.  Nem kell hozzá más, mint egy párolótetővel rendelkező grillsütő és egy kis segítség, hogy az első próbálkozások tapasztalatai által Önből is profi grillszakács váljon.
A párolótetővel rendelkező kerti grillsütők kétféle sütési módszer alkalmazását teszik lehetővé,  a direkt és indirekt sütést.

tovább olvasom

tovabb

Hozza grillsütőjét tip-top formába!

2016.03.08.

Jön a BBQ szezon. Hozza grillsütőjét tip-top formába a nyárra, cikkünkben ehez nyújtunk segítséget.
 

tovább olvasom

tovabb

Téli grillezési tanácsok

2016.01.03.

Ki mondta, hogy a grillezés csak a nyári napok kiváltsága? Ínycsiklandó grillételeket egész évben könnyen készíthetünk.
Íme, néhány praktikus grillezési tanács téli sütögetéshez, melyeket érdemes végiggondolni, mielőtt nekilátunk kiásni a hó alól imádott grillsütőnket:

tovább olvasom

értesüljönakcióinkról, receptjeinkről,
tippjeinkről

 
tectona grandis üzletek