tovabb

Téli grillezési tanácsok

2016.01.03.

Praktikus grillezési tanácsok téli sütögetéshez!

tovább olvasom

tovabb

Útmutató a grillsütők téli felkészítéséhez

2016.02.03.

Mikor lehűl az idő és a falevelek is hullani kezdenek, ideje gondolnunk grillsütőnk téli felkészítésére. Nemcsak akkor érdemes ilyenkor átvizsgálni és letisztogatni a grillsütőnket, ha el akarjuk rakni jövő tavaszig, hanem akkor is szánjunk energiát erre a műveletre, ha egész évben grillezünk. Ez a legjobb módszer arra, hogy grillsütőnket sokáig jó állapotban tartsuk.

tovább olvasom

tovabb

Hasznos tanácsok kezdőknek és haladóknak

2017.11.30.

Ingujjakat feltűrni, indulhat a kaland az érzékek birodalmába!

tovább olvasom

tovabb

Grillezési módok - mit hogyan 6. rész

2017.11.29.

Mit-hogyan...? - Sütés bő zsiradékban

tovább olvasom

tovabb

GRILLEZÉSI MÓDOK - MIT HOGYAN 5. RÉSZ

2017.11.29.

MIT-HOGYAN...? - Wokozás

tovább olvasom

tovabb

GRILLEZÉSI MÓDOK - MIT HOGYAN 4. RÉSZ

2017.11.29.

Mit-hogyan..? - Húsok grillezése

tovább olvasom

tovabb

Grillezési módok - mit hogyan 3. rész

2016.07.28.

Mit-hogyan...? - Falapon való sütés

Különleges és ínycsiklandó módja a grillezésnek a falapon való sütés. 

tovább olvasom

tovabb

Grillezési módok - mit hogyan 2. rész

2016.04.14.

Mit-hogyan...? - Nyárson sütés

Második részünkben megismerhetjük a nyárson sütés módszereit, megtudhatjuk mire figyeljünk oda, ha ezt a sütési módszert választjuk. 
A nyárson sütött ételek szaftosak, aromásak és ínycsiklandóak. Az opcionális nyárson sütő rendszer általában húsok és szárnyasok sütésére szolgál, és úgy van kialakítva, hogy a hátsó láng segítségével süsse a húst infravörös hő használatával. A láng helyzete lehetővé teszi, hogy az étel alá egy edényt helyezzünk, amelyben felfoghatjuk a kicsorgó szaftot a locsoláshoz és a szószhoz. Az edény tartalmának ízesítéséhez zöldfűszereket, hagymát vagy egyéb, készen vásárolható fűszerkeverékeket használhatunk. 

tovább olvasom

tovabb

Grillezési módok - mit hogyan 1. rész

2016.03.07.

Mit-hogyan…? - Direkt és Indirekt sütés

Cikksorozatunkból kiderül. Kezdjük az alapoknál, ismerkedjünk meg a kétféle alap grillezési módszerrel. 
A kültéri grillsütőkön a húsok, zöldségek, köretek, vagy akár a rakott ételek, a kukoricakenyér, az ízletes desszertek, mint például a nyársra tűzött gyümölcs fondü vagy a morzsás sütemény elkészítése ugyanolyan egyszerű, mint a konyhában történő sütés-fűzés.  Nem kell hozzá más, mint egy párolótetővel rendelkező grillsütő és egy kis segítség, hogy az első próbálkozások tapasztalatai által belőled is profi grillszakács váljon.
A párolótetővel rendelkező kerti grillsütők kétféle sütési módszer alkalmazását teszik lehetővé,  a direkt és indirekt sütést.

tovább olvasom

tovabb

Köszönet a füstért

2017.09.30.

 Faforgáccsal a kiváló eredményért.

tovább olvasom

tovabb

A grillezett ételek társítása sörrel és borral

2017.05.29.

Összegyűjtöttünk Neked egy rövid útmutatót arról, milyen sör-, és borfajtát kínálj a grillen készülő ételekhez. Egészségedre!

tovább olvasom

tovabb

Pácok

2017.03.11.
tovább olvasom

tovabb

Termelői piac: a grillezők paradicsoma

2017.11.29.

Belefáradtál a várakozásba a szupermarketek pénztárainál? Valami olyan helyet keresel, ahol helyi termékeket, friss kenyereket vásárolhatsz, méghozzá többnyire még olcsóbban is? Akkor a termelői piacokon a helyed, ahol mindent megtalálhatsz, ami a grillezéshez kell. 

Belefáradtál a várakozásba a szupermarketek pénztárainál? Valami olyan helyet keresel, ahol helyi termékeket, friss kenyereket vásárolhatsz, méghozzá többnyire még olcsóbban is? Akkor a termelői piacokon a helyed, ahol mindent megtalálhatsz, ami a grillezéshez kell. 

 

tovább olvasom

tovabb

Gázüzeműt vagy faszenest?

2016.04.15.

Az emberek többségénél, mikor új grillsütőt szeretne vásárolni az első kérdés, ami felmerül, hogy gázosat vagy faszeneset válasszon. Hogyan döntse el akkor, hogy melyik lenne a jó választás?

tovább olvasom

tovabb

Hozd grillsütődet tip-top formába!

2016.03.08.

Jön a BBQ szezon. Hozd grillsütődet tip-top formába a nyárra, cikkünkben ehez nyújtunk segítséget.
 

tovább olvasom

tovabb

Sokoldalú kiegészítők!

2017.11.30.

A  kiváló minőségű kiegészítő kollekciónkkal grillezési repertoárunkat még érdekesebbé tehetjük különleges ételek elkészítésével. 

tovább olvasom

tovabb

Sütési idők és hőmérsékletek

2017.12.01.

Jól átsütve vagy véresen? Bárány vagy tenger gyömülcsei? Bár a tapasztalatot nem helyettesítheti semmi, mégis megpróbálunk útmutatást adni a főzési időre, hogy átsegítsünk a kezdeti nehézségeken. 

tovább olvasom

tovabb

Miért válaszd a kanadai Broil King gázüzemű grillsütőit?

2017.12.04.

Valamennyi kedvenc ételedet könnyedén és egyszerűen elkészítheted a kertedben, ha a Broil King kanadai grilljeit választod. 

tovább olvasom

tovabb

Miért a Broil King Keg?

2017.12.04.
tovább olvasom

értesüljakcióinkról, receptjeinkről,
tippjeinkről

 
tectona grandis üzletek