Ardor fiók modul

ár 159.000 Ft
Termékazonosító   12116
Típus   beépíthető fiókos szekrény
Teljes méret   38,5x53x58,5 cm
Súly   24,5 kg
termékleírás

Kültéri konyha a Landmanntól

A teraszt és a kertet régóta használjuk kényelmes, szabadtéri nappalinak. Egyre többen választják azt a luxust is, amelyet a kinti sütés jelent, stílusosan és élvezettel. Erre az új trendre válaszolva fejlesztette ki a Landmann exkluzív kültéri konyháját, amely a legnagyobb igényeket is kielégíti anyag, design és funkcionalitás tekintetében egyaránt. Az Ardor egy prémium kültéri konyharendszer, amely moduláris alapon működik, és rengeteg teret hagy az egyéni megoldásoknak is. A moduláris rendszer a központi gázgrill egység mellett - amelyen négy rozsdamentes acél égőfejet és hátsó égőfejet találunk -, oldalsó égőfejből, valamint egy fiókos egységből, egy dupla ajtós részből, és egy elektromos nyársból áll.

Az építtet kerti grillek nagy előnye, hogy a te stílusodhoz formálhatod a végeredményt. De az is lehet a te utad, hogy előre megépített kerti konyhát választasz. A Landmannál mindez elérhető, hiszen az Ardor széria moduláris elemeihez az ezzel kompatibilis Ardor konyhasziget vázat is megtalálod, beépített munkapulttal. Így külön építés nélkül, azonnal telepítheted a kertedbe új konyhád.
Azoknak, akik saját személyes ötleteiket szeretnék érvényesíteni a kerti konyhában, a moduláris elemeket ajánljuk. 

A Landmann csakis a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készíti grilljeit. A duplafalú tetők, első panelek, grillrácsok, lángterelők, melegítő, oldalsó asztalok, ajtók és az alapszekrény mind 304-es minőségű rozsdamentes acélból készülnek. A Landmann akár 20 év garanciát is vállal az Ardor széria egyes elemeire.

Cikkszám   12116
Típus   beépíthető fiókos szekrény
Teljes méret   38,5x53x58,5 cm
Súly   24,5 kg
Váz   rozsdamentes acél
Tároló rekeszek   3 db nagy fiók
Mobilitás   beépíthető
Garancia   20 év/ 5 év

Kapcsolódó termékeink


tectona grandis üzletek

 

Tectona Grandis Selection

2045 Törökbálint, Tó u. 2.

+36(23) 500-576 I info@tectonagrandis.hu

Nyitvatartás:
hétfő-szombat 10.00–19.00
vasárnap 10.00–18.00