Ardor oldalégő modul

ár 130.000 Ft
Termékazonosító   12114
Típus   beépíthető oldalégő
Teljes méret   32x32x46,5 cm
Súly   13 kg
Sütőfelület mérete   29,5x26 cm
Gázégők száma   1 db 3,2 kw
termékleírás

Kültéri konyha a Landmanntól

A teraszt és a kertet régóta használjuk kényelmes, szabadtéri nappalinak. Egyre többen választják azt a luxust is, amelyet a kinti sütés jelent, stílusosan és élvezettel. Erre az új trendre válaszolva fejlesztette ki a Landmann exkluzív kültéri konyháját, amely a legnagyobb igényeket is kielégíti anyag, design és funkcionalitás tekintetében egyaránt. Az Ardor egy prémium kültéri konyharendszer, amely moduláris alapon működik, és rengeteg teret hagy az egyéni megoldásoknak is. A moduláris rendszer a központi gázgrill egység mellett - amelyen négy rozsdamentes acél égőfejet és hátsó égőfejet találunk -, oldalsó égőfejből, valamint egy fiókos egységből, egy dupla ajtós részből, és egy elektromos nyársból áll.

Az építtet kerti grillek nagy előnye, hogy a te stílusodhoz formálhatod a végeredményt. De az is lehet a te utad, hogy előre megépített kerti konyhát választasz. A Landmannál mindez elérhető, hiszen az Ardor széria moduláris elemeihez az ezzel kompatibilis Ardor konyhasziget vázat is megtalálod, beépített munkapulttal. Így külön építés nélkül, azonnal telepítheted a kertedbe új konyhád.
Azoknak, akik saját személyes ötleteiket szeretnék érvényesíteni a kerti konyhában, a moduláris elemeket ajánljuk. 

A Landmann csakis a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készíti grilljeit. A duplafalú tetők, első panelek, grillrácsok, lángterelők, melegítő, oldalsó asztalok, ajtók és az alapszekrény mind 304-es minőségű rozsdamentes acélból készülnek. A Landmann akár 20 év garanciát is vállal az Ardor széria egyes elemeire.

Cikkszám   12114
Típus   beépíthető oldalégő
Teljes méret   32x32x46,5 cm
Súly   13 kg
Sütőfelület mérete   29,5x26 cm
Gázégők száma   1 db 3,2 kw
Rács   1 db 8 mm rozsdamentes acél
Hőfok szabályozás   fokozatmentes kezelőgomb
Gyújtó rendszer   piezo gyújtási technológia
Váz   rozsdamentes acél
Kezelőpanel   rozsdamentes acél
Mobilitás   beépíthető
Garancia   20/10/5 év

Kapcsolódó termékeink


tectona grandis üzletek

 

Hétfő-Szombat: 10.00-19.00 Vasárnap: 10.00-18.00

Tectona Grandis Selection / 2045 Törökbálint, Tó u. 2.
+36(23) 500-576 I info@tectonagrandis.hu