Ardor épített kerti konyha

ár 5.217.000 Ft

A Landmann moduláris konyha rengeteg teret enged az egyéni megoldások számára, miközben építés nélküli, azonnali telepítési lehetőséget kínál. Kiválaszthatod a konyha elemeit, burkolatát, a munkalapot – biztos lehetsz benne, hogy minden részlet a legjobb minőségben, a legkiválóbb anyagokból és kifinomult részletmegoldásokkal fog megvalósulni.

A feltüntetett ár a képen látható modellt tartalmazza. Komplett épített konyha ajánlatért forduljon értékesítő kollégáinkhoz emailen, telefonon vagy személyesen.

Ardor Pts+5.0+ gázüzemű grillsütő elem
Egyégős Ardor oldalégő elem
Egyajtós szekrény elem
Kétajtós szekrény elem
Egyajtós + 2 fiókos szekrény elem
3 fiókos szekrény elem
Blanco mosogató és csaptelep elem
Szemetes/gázpalack tartó elem
Kültéri hűtő elem
Sarok elem

 

termékleírás

Konyha a szabadban – ahogy te szeretnéd

A legizgalmasabb idei kültéri trendek egyike a komplett, épített kerti konyha – egy olyan tér, amely minden, a konyhákkal szemben támasztott elvárásnak megfelel: rengeteg tároló- és munkafelületet tartalmaz, mosogathatsz, hűthetsz és süthetsz benne, emellett formatervezett és stílusos, valamint teljesen időjárásálló. Jól hangzik, ugye? Hogy mindez a legegyszerűbben valóra is válhasson, a Landmann megalkotta Neked exkluzív, prémium minőségű anyagokból készült moduláris konyharendszerét.
A LaNdmann moduláris konyha rengeteg teret enged az egyéni megoldások számára, miközben építés nélküli, azonnali telepítési lehetőséget kínál. Kiválaszthatod a konyha elemeit, burkolatát, a munkalapot – biztos lehetsz benne, hogy minden részlet a legjobb minőségben, a legkiválóbb anyagokból és kifinomult részletmegoldásokkal fog megvalósulni.

Katt ide a részletekért!

Kapcsolódó termékeink


tectona grandis üzletek

 

Hétfő-Szombat: 10.00-18.00 Vasárnap: zárva

Tectona Grandis Selection / 2045 Törökbálint, Tó u. 2.
+36(23) 500-576 I info@tectonagrandis.hu