Ardor modul váz

ár 699.000 Ft
Termékazonosító   12117
Típus   beépíthető konyha blokk váz
Teljes méret   193x84x99 cm
Súly   190 kg
termékleírás

Kültéri konyha a Landmanntól

A teraszt és a kertet régóta használjuk kényelmes, szabadtéri nappalinak. Egyre többen választják azt a luxust is, amelyet a kinti sütés jelent, stílusosan és élvezettel. Erre az új trendre válaszolva fejlesztette ki a Landmann exkluzív kültéri konyháját, amely a legnagyobb igényeket is kielégíti anyag, design és funkcionalitás tekintetében egyaránt. Az Ardor egy prémium kültéri konyharendszer, amely moduláris alapon működik, és rengeteg teret hagy az egyéni megoldásoknak is. A moduláris rendszer a központi gázgrill egység mellett - amelyen négy rozsdamentes acél égőfejet és hátsó égőfejet találunk -, oldalsó égőfejből, valamint egy fiókos egységből, egy dupla ajtós részből, és egy elektromos nyársból áll.

Az építtet kerti grillek nagy előnye, hogy a te stílusodhoz formálhatod a végeredményt. De az is lehet a te utad, hogy előre megépített kerti konyhát választasz. A Landmannál mindez elérhető, hiszen az Ardor széria moduláris elemeihez az ezzel kompatibilis Ardor konyhasziget vázat is megtalálod, beépített munkapulttal. Így külön építés nélkül, azonnal telepítheted a kertedbe új konyhád.
Azoknak, akik saját személyes ötleteiket szeretnék érvényesíteni a kerti konyhában, a moduláris elemeket ajánljuk. 

A Landmann csakis a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készíti grilljeit. A duplafalú tetők, első panelek, grillrácsok, lángterelők, melegítő, oldalsó asztalok, ajtók és az alapszekrény mind 304-es minőségű rozsdamentes acélból készülnek. A Landmann akár 20 év garanciát is vállal az Ardor széria egyes elemeire.

Termékazonosító   12117
Típus   beépíthető konyha blokk váz
Teljes méret   193x84x99 cm
Súly   190 kg
Váz   acélváz porcelán burkolattal, szellőzőnyílásokkal
Mobilitás   telepíthető
Garancia   örök garancia

Kapcsolódó termékeink


tectona grandis üzletek

 

Tectona Grandis Selection

2045 Törökbálint, Tó u. 2.

+36(23) 500-576 I info@tectonagrandis.hu

Nyitvatartás:
hétfő-szombat 10.00–19.00
vasárnap 10.00–18.00