Ardor PTS+ 6.0+ konyha-sziget

ár 1.691.000 Ft
Termék azonosító   ARD6M
Típus   gázüzemű konyha-sziget
Javasolt fő   8-14 fő
Gázégők száma   5 db rozsdamentes acél gázégő (össz: 17,5 kW)
Oldalégő   van - 2x3,2kW
Hátsó égő   3,5 kW rozsdamentes infra gázégő
Melegentartó rács   rozsdamentes acél


termékleírás

Az építtet kerti grillek nagy előnye, hogy a te stílusodhoz formálhatod a végeredményt. De az is lehet a te utad, ha egy előre megépített kerti konyhát választasz. A Landmannál mindez elérhető, hiszen az Ardor széria moduláris elemeihez az ezzel kompatibilis Ardor konyhasziget vázat is megtalálod, beépített munkapulttal. Így külön építés nélkül, azonnal telepítheted a kertedbe új konyhád.

Az Ardor PTS+ 6.0+ konyha-sziget az alábbi elemeket tartalmazza

  • Ardor Pts+6.0+ gázüzemű grillsütő elem
  • Kétégős Ardor oldalégő elem
  • Kétajtós XL szekrény elem
  • 3 fiókos szekrény elem

A konyha lelke: a sütő
A Landmann kizárólag a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készíti grilljeit: a duplafalú tetők, első panelek, grillrácsok, lángterelők, melegítők, oldalasztalok, ajtók és az alapszekrény mind 304-es minőségű rozsdamentes acélból készülnek. A konyha a Landmann legmodernebb, Ardor PTS+ sütőrendszerével készült, gázüzemű grillsütőblokkját tartalmazza.

Innovatív PTS+ technológia

Az egyedi fejlesztésű, globálisan szabadalmaztatott PTS+ technológia egy optimális, egyenletes hőelosztást és könnyű tisztítást biztosító főzési rendszer, amelyet kizárólag a Landmann gáz barbecue modellekben találhatunk meg. Ez az innováció magasra tette a lécet az grillsütők piacán. Egy egyenlőtlen hőeloszlással rendelkező főzőfelületen végzett munka nagy kihívás lehet: a drága étel egyenetlenül melegszik fel, hol odaég, hol nyers marad. A végeredményre a szakács sem lenne büszke.
A PTS+  "Power Thermal Spreading System" egyenletes hőátadást és elosztást biztosít a grillező felületen. Ily módon a közvetett főzés gyerekjátékká válik, a közvetlen pedig kiszámíthatóvá.
A PTS+ további nagy előnye az új Easy Clean (könnyen tisztítható) funkció, mely könnyű tisztítást, és jóval kevesebb szennyeződést eredményez.
• Easy Clean grillező felület
Az innovatív kereszttartós rendszer segítségével könnyű elérni a grill összes részét. Tisztításkor nem marad szennyeződés a rejtett sarkokban.
• Easy Clean sütőtér
A tűzszekrény különleges kialakítása biztosítja, hogy a lecsöpögő zsír közvetlenül a csöpögtetőtálcára érkezzen.
• PTS+ lángterelők
A hő egyenletes elosztása mellett különleges elrendezésük megakadályozza, hogy a zsír elégjen. Így sokkal kevesebb lesz az odaégett maradék, zsír.

Kapcsolódó termékeink


tectona grandis üzletek

 

2021.12.19. - 2022.01.02. zárva
Hétfő-Szombat: 10.00-18.00 Vasárnap: zárva

Tectona Grandis Selection / 2045 Törökbálint, Tó u. 2.
+36(23) 500-576 I info@tectonagrandis.hu