Meridian Woody

ár 299.000 Ft

 

Termék azonosító   #CD20163
Típus   Gázüzemű grillsütő
Javasolt fő   8-10 fő
Teljes méret   147x115x60 cm
Súly   70 kg
Sütőfelület mérete   63,5 x 48 cm
Gázégők száma   3 db központi rozsdamentes acél gázégő, összesen 12,5 kWh teljesítmény
Készlet   az aktuális készletről érdeklődjön személyesen vagy mailben, telefonon

 

 

termékleírás

Éld át a Braai érzést 

A Cadac tökéletes társ a szabadtéri BBQ-hoz. A termékei minőségéről és innovatív hozzáállásáról ismert cég közel 70 éve megtalálható a piacon, ahol a termékek legszélesebb skálájával rendelkeznek, emellett az évek során számos termékinnovációs és kiválósági díjat nyertek el. A tervezési és gyártási folyamatok során célunk, hogy termékeinkkel felejthetetlen BBQ események valósuljanak meg mind a család, mind a barátok számára. Dél-Afrikában „braai”- ként hívják a BBQ-t, ami némi többletjelentést is ad, hiszen nem csak arról van szó, hogy megsütünk/grillezünk egy hamburgert. Tágabb jelentése maga az élmény, a tapasztalás, hogy érdekes és ízletes ételeket vagyunk képesek megalkotni a nyílt tűzön. A számos főző/sütő fedéllel páratlan sokszínűséggel találkozhatunk: legyen szó akár grillezésről, sütésről, forralásról, lassú tűzön főzésről, argentin grillezésről, paella főzésről, tappanyaki-stílusú főzés/sütésről, vagy netán a spanyolok által csak ’plancha’ grillről, avagy sütőlapos grillezésről. Üdvözlünk a CADAC világában, éld át a braai érzést!

Meridian Woody

A Meridian Woody egy esztétikus, erős vázú és sokoldalú grillsütő. Moduláris rendszerének köszönhetően számos grill vagy BBQ sütési módszert használhatunk rajta, csak a megfelelő, könnyen cserélhető moduláris elemekre van hozzá szükség, mint például a kerámia sötőlap, a bordázott és sima felületű grill sütőlap, a teppanyaki tál vagy az alumínium serpenyő. A Rhino fa, egy afrikában honos, erős, trópusi keményfa, mely ellenőrzött, FSC tanúsítványú erdőtelepekről érkezik a Cadac-hoz. Mivel viaszos impregnálást kap a feldolgozás után, nem igényel rendszeres karbantartást. Esztétikus, természetes és hosszú életű. Felülete kemény, és minimális a vízfelszívódási rátája, nem gombásodik, 100%-ban toxinmentes.

A CADAC 5 innovációját ebben a grillsütőben is megtalálod

A CADAC Easy Clean BBQ tűzterének tiszta és sima belső felülete zománc bevonatú acél vagy alumínium, emiatt teljesen zökkenőmentesen, akár sima sütőtisztítóval könnyedén letakarítható. Teljes takarítás esetén könnyedén eltávolítható a zsírtartály és a BBQ fogantyú is. A belső részek melegvízzel és tisztítószerrel történő letakarításakor a víz egy eltávolítható zsírtartályon keresztül távozik.


Az egyedülálló CADAC ThermoGrid páratlan hőelosztással rendelkezik, ezért takarékos a gázfogyasztása (34%-os gázmegtakarítás). A ThermoGrid felfűtő ideje 0°-ról 220°fokra 5 perc, míg 0°-ról 280°-ra 8 perc alatt. Az U alakú rostély csapdába ejti és páratlan módon eloszlatja a keletkezett hőt. A ThermoGrid emellett még a szemből hátrafelé történő hőelosztást is biztosítja. A hagyományos edzett vassal a hő a rostélyt megkerüli és elillan. Ez a folyamat hőveszteséggel jár, mert a hő átmegy a vason és nem biztosítja az állandó hőeloszlást.


A CADAC moduláris rendszere kihozza a benned lakozó gurmét! Minden moduláris főző/sütő lap könnyen eltávolítható és a rendelkezésre álló alternatív elemek könnyedén a helyükre illeszthetők a gyors főzéshez. A számos főző/sütő fedéllel páratlan sokszínűséggel találkozhatunk: legyen szó akár grillezésről, sütésről, forralásról, lassú tűzön főzésről, argentin grillezésről, paella főzésről, tappanyaki-stílusű főzés/sütésről, vagy netán a Spanyolok által csak ’plancha’ grillről, avagy sütőlapos grillezésről.


Zéró légszennyezés, zéró szennyeződés, maximális higiénia. A kerámia bevonatú CADAC GreenGrill ezen a téren első a piacon. A speciálisan előkezelt alumínium a gyártás során tapadásmentes kerámiazománc bevonatot kap, melyet 400 fokon hőkezelnek. A kerámia bevonat teljes mértékben organikus anyagokból készül, így teljes mértékben mentes a légszennyező PFOA anyagoktól, illetve nem szabadulnak fel egészségre ártalmas gázok főzés/sütés közben. A CADAC GreenGrill sokkal tartósabb és keményebb, mint a hagyományos, nem tapadásmentes PTFE felületek, és rendkívül könnyedén takarítható szappan, egy kis melegvíz és szivacs segítségével. A CADAC GreenGrill könnyen takaríthatóságának köszönhetően nincs többé szükség arra, hogy drótkefével takarítsuk a grillünk sütőfelületét. Környezetbarát, egészséges, tartós, könnyen tisztítható és maximálisan higiénikus.


A CADAC BBQ-k és kerti sütők rendkívül könnyedén, akár 30 perc alatt összeszerelhetőek. Nincs szükség semmilyen speciális szerszámra sem. Természetesen ha szeretméd, a Tectona Grandis összeszerelve adja á neked a terméket, hogy még több időd maradjon a Braai életérzésre! Sőt, könnyedén meghosszabbítható a BBQ-d élettartama, ha megvéded a strapabíró, UV ellenálló takaróponyvájával.  A rajta található tépőzárak segítségével a szeles napokat is biztonsággal túléli a BBQ-d. 

                   

Cikkszám CD-20163
Típus Gázüzemű grillsütő
Javasolt fő száma 6-8 fő
Teljes méret 147x115x60 cm
Súly 70 kg
Sütőfelület mérete 63,5x48 cm
Gázégők száma 3 db rozsdamentes acél gázégő, összteljesítmény 12,5 kW
Oldalégő Őntött alumínium oldalégő - 28 cm
Melegentartó rács 63x14 cm melegentartó rács
Téli takaróponya Opcionális, kiegészítőként vásárolható
Tisztítószer szett (3 in 1) Opcionális, kiegészítőként vásárolható
Sütőlapok Opcionális, kiegészítőként vásárolhatók
Sütőfelület (tartozék) 1 db 10x48 cm-es és 2 db 26,5x48 cm grillező "Thermo" rács
Zsírterelés/tisztántartás Kihúzható csepptálca a könnyű hozzáférés érdekében
Beépített világítás nincs
Fogantyú Hőálló fogantyú
Gázégő típusa 439-es rozsdamentes acél gázégő rendszer
Hőelosztás Hőelosztó, zsírterelő lapok
Hőfok szabályozás Kezelőgombok segítségével
Gyújtó rendszer Automatikus piezo gyújtószerkezet
Hőmérő Van, a párolótetőben
Váz alumínium, rozsdamentes acél, Rhino fa
Párolótető Dupla falú rozsdamentes acél párolótető 
Oldaltálca -
Kezelőpanel Rozsdamentes acél
Tároló rekeszek Zárt tároló szekrény a gázpalackhoz, polcok a sütőtér alatt
Mobilitás 4 db kerék (2 db fixálható)
Ajánlott gázpalack  
Teljes átlagos gázfogyasztás 910 g/h
Garancia 5 év

 

 
tectona grandis üzletek

 

Tectona Grandis Selection

2045 Törökbálint, Tó u. 2.

+36(23) 500-576 I info@tectonagrandis.hu

Nyitvatartás:
hétfő-szombat 10.00–19.00
vasárnap 10.00–18.00