Forno Deluxe Terra

ár 647.000 Ft
Típus   fatüzelésű grillsütő
Anyag   dupla bevonatú öntöttvas
Méretek   Ø70 x M60 cm
Súly   96 kg
Asztal anyaga   Porbevonatú acél, rozsdamentes acél fogantyúkkal
Asztal méretei   60×60×80 cm
Asztal súlya   40 kg
Garancia   5 év
termékleírás

Ragyogó napsütés, barátok, család és fantasztikus ételek. A Morsoe Forno egy magasabb szintre emeli az ételek kültéri előkészítését és lehetővé teszi, hogy könnyedén és professzionálisan készíts különleges fogásokat. A Morsoe Forno Terra egy négyzetes asztalkán lévő (60 x 60 cm), kerekekkel felszerelt grill-és pizzasütő, mely lehetővé teszi, hogy könnyedén mozgasd és forgasd a Forno sütőt, akár használat közben is. Így egyszerűen követheted a szélviszonyok változását, vagy csak közelebb viheted a vendégekhez. A Forno-ban égő tűz egy organikus gyülekezőhelyet alkot, ahol élvezheted a Forno szépséges formáit és nem kevésbé a meghitt légkört. A Forno-ból áradó melegséget hosszan az estébe nyúlóan élvezheted, egy pohár borral kiegészítve. A Morsoe Terra ideális kisebb teraszokra, ahol egész évben kültéren tartható. A Forno gondoskodik saját tisztaságának fenntartásáról, hiszen a nagy hő hatására a sütést követően minden olaj és zsiradék elég és eltávozik, ezáltal tisztává, sterillé és használatra késszé varázsolva a sütőteret.

Az eredeti öntöttvas kályha

A hamisítatlan fatüzelésű kályhák mindig is öntöttvasból készültek, és még ma is ez a legjobb anyag. Csak kérdezd meg a dánokat, bárki másnál jobban ismerik a fatüzelésű kályhákat. Az öntöttvas kályhák időtlen értékek. Hagyományos, hatékony és meghitt. Sokan próbáltak olcsóbb, könnyebb anyagokból kályhát készíteni, de senkinek sem sikerült ezt úgy megvalósítani, hogy az az öntöttvas egyedülálló tulajdonságait hordozza. Ezek a következők:

  • Minden kályha kitágul a hő hatására, mely deformálódást eredményezhet. Az öntöttvas azonban lassan vezeti a hőt, így kitűnően alkalmazkodik a hőmérsékleti változásokhoz, tehát egy felforrósodott Morsoe öntöttvas kályha nem csavarodik vagy ferdül el.
  • Nem heggesztjük kályháinkat, mivel az meggyengítené őket. A kötéseket kerámia huzallal a rögzítést pedig csavarokkal végezzük, így a kályhád mindig tökéletes illesztéssel rendelkezik.
  • Az öntöttvas kitűnően bírja a felforrósodást, így a kályha falait nem károsítja a hő.
  • A Morsoe-nál használt öntöttvas közel kétszer olyan vastag, mint a gyakran kályhákhoz használt vaslemezek. Ezért a mi kályháink jóval tovább tartják a hőt.
  •  Az öntöttvas jobban tudja eloszlatni a hőt, mint a vaslemez, ezért a Morsoe öntöttvas kályhák közelről is kellemes meleget adnak.
  • Jótállási feltételeink szerint 10 év garanciát vállalunk az öntési és egyéb gyártási hibákra.

 

 

A Morsoe Dizájn

A dán formatervezés immáron sok-sok éve ajándékozza meg világunkat. Az ország építészeinek és dizájnereinek munkái csak Dániára jellemző, egyedi látványukkal és érzetükkel a dán formatervezést valódi beszédtémává tették. Kaare Klint, Monica Ritterband és Sigvard Bernadotte a legjobbak közül való három tehetség. Új, fatüzelésű kályháink tervezésekor régi hagyományunk a Morsoe Jernstøberi-nél, hogy meghívjuk a legtehetségesebb dizájnereket, megálmodni a valódi varázslatot.

A környezet

Nálunk a Morsoe-nál fontos a levegő minősége, így arra törekszünk, hogy a vásárlóink számára készített, lehető legmagasabb minőségű kályháinkkal ezt biztosítani tudjuk. Az állandó innováció és kutatásaink segítségével olyan kályhákat hoztunk létre, melyek a világ leghatékonyabb fatüzelésű eszközei közé tartoznak, ezért felelősségteljes fűtőeszközök. A Morsoe fatüzelésű kályhák a világ néhány legszigorúbb környezetvédelmi szabványának, köztük a Nordic Swan Eco Label-nek is megfelelnek. Biztos lehetsz benne, hogy a Morsoe a nemrég az Egyesült Királyságban kiadott 2022-es EcoDesign szabványt is az élvonalba tartozva fogja betartani. A HETAS weboldalán számos kályhánk kapta meg az „EcoDesign ready” minősítést, melyeket hamarosan továbbiak követnek. Kifinomult égés-technológiánknak és fejlett tisztitó rendszerünknek köszönhetően bizonyítottan a lehetséges minimumra csökkentettük a károsanyag kibocsájtást.

Számos olyan kályhát is készítünk, melyek füstmentes övezetben is működtethetők. Ezek tiszta égést biztosítanak, rendkívül alacsony kibocsájtás mellett. A hatékony és környezetbarát égéshez azonban fontos, hogy a minőségi fatüzelésű kályha beszerelése után, hogy a megfelelő faanyagot használjuk. Lehetőleg a használt faanyag gépiszárított legyen, maximum 20%-os nedvességtartalommal, minnél alacsonyabb annál jobb. A megfelelő Morsoe kályha és a száraz tüzelőanyag kombinációja biztosítja, hogy tiszta lelkiismerettel és még tisztább anyagkibocsájtással élvezhesd a kályhádat. További kutatásaival és termékinnovációjával a Morsoe továbbra is meleget és kényelmet hoz otthonodba, mindvégig környezetbarát módon.

Kapcsolódó termékeink


tectona grandis üzletek

 

Hétfő-Szombat: 10.00-19.00 Vasárnap: 10.00-18.00

Tectona Grandis Selection / 2045 Törökbálint, Tó u. 2.
+36(23) 500-576 I info@tectonagrandis.hu