Morsoe Forno

ár 444.000 Ft
Típus   fatüzelésű grillsütő
Anyag   dupla bevonatú öntöttvas
Méretek   Ø70 x M60 cm
Súly   96 kg
Garancia   5 év
termékleírás

Nyílt tűz és igazi olasz hangulat. Most kényelmesebbé, szebbé, exkluzívabbá és érdekesebbé teheted kültéri életedet a Morsoe Fornoval, mely sokkal több, mint egy grillsütő – a Fornoval sokféle ízletes ételt készíthetsz. Most személyesen is megtapasztalhatod, hogy milyen egyszerűen készíthetsz ínycsiklandó ételeket, a szaftos sültektől a füstölt lazacig, a ropogós házi pizzáig és ízletes báránysültig. Szerencsére nem csak minket hoz lázba ez a funkcionális és művészi kültéri kollekció. Nemrég a Morsoe Forno grill- és pizzasütő elnyerte az „Interior Innovation Award for Outdoor Products (Belsőépítészeti innovációs díj kültéri termékeknek)” címet a 2013-as német IIA díjátadón.

Az eredeti öntöttvas kályha

A hamisítatlan fatüzelésű kályhák mindig is öntöttvasból készültek, és még ma is ez a legjobb anyag. Csak kérdezd meg a dánokat, bárki másnál jobban ismerik a fatüzelésű kályhákat. Az öntöttvas kályhák időtlen értékek. Hagyományos, hatékony és meghitt. Sokan próbáltak olcsóbb, könnyebb anyagokból kályhát készíteni, de senkinek sem sikerült ezt úgy megvalósítani, hogy az az öntöttvas egyedülálló tulajdonságait hordozza. Ezek a következők:

  • Minden kályha kitágul a hő hatására, mely deformálódást eredményezhet. Az öntöttvas azonban lassan vezeti a hőt, így kitűnően alkalmazkodik a hőmérsékleti változásokhoz, tehát egy felforrósodott Morsoe öntöttvas kályha nem csavarodik vagy ferdül el.
  • Nem heggesztjük kályháinkat, mivel az meggyengítené őket. A kötéseket kerámia huzallal a rögzítést pedig csavarokkal végezzük, így a kályhád mindig tökéletes illesztéssel rendelkezik.
  • Az öntöttvas kitűnően bírja a felforrósodást, így a kályha falait nem károsítja a hő.
  • A Morsoe-nál használt öntöttvas közel kétszer olyan vastag, mint a gyakran kályhákhoz használt vaslemezek. Ezért a mi kályháink jóval tovább tartják a hőt.
  •  Az öntöttvas jobban tudja eloszlatni a hőt, mint a vaslemez, ezért a Morsoe öntöttvas kályhák közelről is kellemes meleget adnak.
  • Jótállási feltételeink szerint 10 év garanciát vállalunk az öntési és egyéb gyártási hibákra.

 

A Morsoe Dizájn

A dán formatervezés immáron sok-sok éve ajándékozza meg világunkat. Az ország építészeinek és dizájnereinek munkái csak Dániára jellemző, egyedi látványukkal és érzetükkel a dán formatervezést valódi beszédtémává tették. Kaare Klint, Monica Ritterband és Sigvard Bernadotte a legjobbak közül való három tehetség. Új, fatüzelésű kályháink tervezésekor régi hagyományunk a Morsoe Jernstøberi-nél, hogy meghívjuk a legtehetségesebb dizájnereket, megálmodni a valódi varázslatot.

A környezet

Nálunk a Morsoe-nál fontos a levegő minősége, így arra törekszünk, hogy a vásárlóink számára készített, lehető legmagasabb minőségű kályháinkkal ezt biztosítani tudjuk. Az állandó innováció és kutatásaink segítségével olyan kályhákat hoztunk létre, melyek a világ leghatékonyabb fatüzelésű eszközei közé tartoznak, ezért felelősségteljes fűtőeszközök. A Morsoe fatüzelésű kályhák a világ néhány legszigorúbb környezetvédelmi szabványának, köztük a Nordic Swan Eco Label-nek is megfelelnek. Biztos lehetsz benne, hogy a Morsoe a nemrég az Egyesült Királyságban kiadott 2022-es EcoDesign szabványt is az élvonalba tartozva fogja betartani. A HETAS weboldalán számos kályhánk kapta meg az „EcoDesign ready” minősítést, melyeket hamarosan továbbiak követnek. Kifinomult égés-technológiánknak és fejlett tisztitó rendszerünknek köszönhetően bizonyítottan a lehetséges minimumra csökkentettük a károsanyag kibocsájtást.

Számos olyan kályhát is készítünk, melyek füstmentes övezetben is működtethetők. Ezek tiszta égést biztosítanak, rendkívül alacsony kibocsájtás mellett. A hatékony és környezetbarát égéshez azonban fontos, hogy a minőségi fatüzelésű kályha beszerelése után, hogy a megfelelő faanyagot használjuk. Lehetőleg a használt faanyag gépiszárított legyen, maximum 20%-os nedvességtartalommal, minnél alacsonyabb annál jobb. A megfelelő Morsoe kályha és a száraz tüzelőanyag kombinációja biztosítja, hogy tiszta lelkiismerettel és még tisztább anyagkibocsájtással élvezhesd a kályhádat. További kutatásaival és termékinnovációjával a Morsoe továbbra is meleget és kényelmet hoz otthonodba, mindvégig környezetbarát módon.

Kapcsolódó termékeink


tectona grandis üzletek

 

Hétfő-Szombat: 10.00-19.00 Vasárnap: 10.00-18.00

Tectona Grandis Selection / 2045 Törökbálint, Tó u. 2.
+36(23) 500-576 I info@tectonagrandis.hu