Morsoe Grill Forno II

ár 259.000 Ft
Típus   fatüzelésű grillsütő
Anyag   Senotherm-festékbevonatú öntöttvas és teakfa
Méretek   Ø55 × M109 cm
Súly   50 kg
Garancia   5 év
termékleírás

Morsoe Grill Forno II a Morsoe Grill Forno multifunkciós változata, melynél a sütőtér szélesebb nyílással rendelkezik, így nem csak több helyed lesz sütni, de a lángok teljesebb látványa egy még kellemesebb tábortüzes hangulatot hoz létre. Az öntöttvas betétet funkciós és formatervi szempontból is továbbfejlesztettük, mely mostantól egy fa/faszén elosztóként működik, a beépített grillrács és a javított oxigénellátás pedig jelentősen javítja az égést. Utoljára pedig a csinos falábakat 180°-kal arrébb helyeztük, lehetővé téve, hogy közel bújjunk a Grill Forno II-höz az esti hideg elől, vagy amikor új ötleteket álmodunk az izzó lángok mellett. A külön megvásárolható kiegészítők még széleskörűbb felhasználási lehetőségekkel ruházzák fel a Grill Forno II-t, mint például a füstölőkamra.

Az eredeti öntöttvas kályha

A hamisítatlan fatüzelésű kályhák mindig is öntöttvasból készültek, és még ma is ez a legjobb anyag. Csak kérdezd meg a dánokat, bárki másnál jobban ismerik a fatüzelésű kályhákat. Az öntöttvas kályhák időtlen értékek. Hagyományos, hatékony és meghitt. Sokan próbáltak olcsóbb, könnyebb anyagokból kályhát készíteni, de senkinek sem sikerült ezt úgy megvalósítani, hogy az az öntöttvas egyedülálló tulajdonságait hordozza. Ezek a következők:

  • Minden kályha kitágul a hő hatására, mely deformálódást eredményezhet. Az öntöttvas azonban lassan vezeti a hőt, így kitűnően alkalmazkodik a hőmérsékleti változásokhoz, tehát egy felforrósodott Morsoe öntöttvas kályha nem csavarodik vagy ferdül el.
  • Nem heggesztjük kályháinkat, mivel az meggyengítené őket. A kötéseket kerámia huzallal a rögzítést pedig csavarokkal végezzük, így a kályhád mindig tökéletes illesztéssel rendelkezik.
  • Az öntöttvas kitűnően bírja a felforrósodást, így a kályha falait nem károsítja a hő.
  • A Morsoe-nál használt öntöttvas közel kétszer olyan vastag, mint a gyakran kályhákhoz használt vaslemezek. Ezért a mi kályháink jóval tovább tartják a hőt.
  •  Az öntöttvas jobban tudja eloszlatni a hőt, mint a vaslemez, ezért a Morsoe öntöttvas kályhák közelről is kellemes meleget adnak.
  • Jótállási feltételeink szerint 10 év garanciát vállalunk az öntési és egyéb gyártási hibákra.

 

 

A Morsoe Dizájn

A dán formatervezés immáron sok-sok éve ajándékozza meg világunkat. Az ország építészeinek és dizájnereinek munkái csak Dániára jellemző, egyedi látványukkal és érzetükkel a dán formatervezést valódi beszédtémává tették. Kaare Klint, Monica Ritterband és Sigvard Bernadotte a legjobbak közül való három tehetség. Új, fatüzelésű kályháink tervezésekor régi hagyományunk a Morsoe Jernstøberi-nél, hogy meghívjuk a legtehetségesebb dizájnereket, megálmodni a valódi varázslatot.

A környezet

Nálunk a Morsoe-nál fontos a levegő minősége, így arra törekszünk, hogy a vásárlóink számára készített, lehető legmagasabb minőségű kályháinkkal ezt biztosítani tudjuk. Az állandó innováció és kutatásaink segítségével olyan kályhákat hoztunk létre, melyek a világ leghatékonyabb fatüzelésű eszközei közé tartoznak, ezért felelősségteljes fűtőeszközök. A Morsoe fatüzelésű kályhák a világ néhány legszigorúbb környezetvédelmi szabványának, köztük a Nordic Swan Eco Label-nek is megfelelnek. Biztos lehetsz benne, hogy a Morsoe a nemrég az Egyesült Királyságban kiadott 2022-es EcoDesign szabványt is az élvonalba tartozva fogja betartani. A HETAS weboldalán számos kályhánk kapta meg az „EcoDesign ready” minősítést, melyeket hamarosan továbbiak követnek. Kifinomult égés-technológiánknak és fejlett tisztitó rendszerünknek köszönhetően bizonyítottan a lehetséges minimumra csökkentettük a károsanyag kibocsájtást.

Számos olyan kályhát is készítünk, melyek füstmentes övezetben is működtethetők. Ezek tiszta égést biztosítanak, rendkívül alacsony kibocsájtás mellett. A hatékony és környezetbarát égéshez azonban fontos, hogy a minőségi fatüzelésű kályha beszerelése után, hogy a megfelelő faanyagot használjuk. Lehetőleg a használt faanyag gépiszárított legyen, maximum 20%-os nedvességtartalommal, minnél alacsonyabb annál jobb. A megfelelő Morsoe kályha és a száraz tüzelőanyag kombinációja biztosítja, hogy tiszta lelkiismerettel és még tisztább anyagkibocsájtással élvezhesd a kályhádat. További kutatásaival és termékinnovációjával a Morsoe továbbra is meleget és kényelmet hoz otthonodba, mindvégig környezetbarát módon.

Kapcsolódó termékeink


tectona grandis üzletek

 

Hétfő-Szombat: 10.00-19.00 Vasárnap: 10.00-18.00

Tectona Grandis Selection / 2045 Törökbálint, Tó u. 2.
+36(23) 500-576 I info@tectonagrandis.hu