Quadro kültéri konyha

ár 2.908.000 Ft
Típus   grill konyha
Teljes méret   240x100x95 cm
Sütőfelület mérete   100x100 cm
Munkalap   edzett acél, gránit
Váz   edzett acél

termékleírás

Szabadtéri konyhaművészet? Erre a Rolling Kitchen a válasz. A mellett, hogy a lengyel gyártó Airflow Design® rendszere teszi funkcionálisan is tökéletessé ezt a konyhát, a tárolórekeszek és a mosogatótál teljes értékű kerti konyhává varázsolja. A gránit munkalapon kényelmesen előkészítheted az alapanyagokat. Kerekeken mozgatható, így mérete és súlya ellenére is könnyen kereshetsz neki új helyet a teraszon.

E mögött az acélos külső mögött komoly, egyedi konstrukció és kiváló minőségű anyagok lapulnak. Így teljes igazán a kép. A termék végső formája egy hosszú mérnöki folyamat és számos teszt eredménye. Műalkotás és tökéletesen funkcionáló fatüzelésű grill egyben. A lengyel gyártó a termékeket számos elismert séf véleményét és javaslatait megfogadva fejlesztette tökélyre.

 

 

A sütőlemez 15 mm-es edzett szénacélból készül, ez a fajta anyag magas hőmérsékletnek kitéve is alaktartó. Mérete 100x100 cm. Ideális idejárási viszonyok és jó minőségű tüzelőanyag használata mellett a felső sütőlemez közepe elérheti a 400 ° C fölötti hőmérsékletet. A külső területek ennél hűvösebbek, így bármilyen fogást elkészíthetsz rajta, például kérgezd a húst középen, majd grillezd készre a hűvösebb területeken.

A belső edény rozsdamentes acélból készül, alsó részén van egy hamutartó, amely tisztítás céljából könnyedén eltávolítható.  A lábak garantálják a stabilitást és még valami mást is rejtenek: ez az Airflow Design® A vázszerkezeten belül ugyanis gondosan megtervezett csatornák és szellőzőnyílások biztosítják a szükséges mennyiségű levegőt és légáramlatot. Ennek eredménye a stabil és hatékony égési folyamat vagy füstmentes begyújtás is. A légbeszívók szabályozhatóak, amely lehetővé teszi a tűz intenzitásának szabályozását. 
 


A Quadro Design nem jelent mást, mint szögletes vonalakat és elegáns arányokat, és azt a pluszt, amitől szinte műtárgyakká válnak, a te szobroddá a kertben. A termék elérhető corten acélból és festett szénacélból is.

Kapcsolódó termékeink


tectona grandis üzletek

 

Tectona Grandis Selection

2045 Törökbálint, Tó u. 2.

+36(23) 500-576 I info@tectonagrandis.hu

Nyitvatartás:
hétfő-szombat 10.00–19.00
vasárnap 10.00–18.00