Munkapult (corten)

ár 533.000 Ft
Típus   kerti munkapult
Váz anyaga   edzett acél
Munkaasztal anyaga   edzett acél
Méretek   70x70x70 cm
Súly   100 kg
termékleírás

Ismerd meg a Quan-t!
A Quan-t az ételek iránti szenvedély, a kitűnő formatervezés és a családdal, barátokkal való kültéri időtöltés szeretete hívta életre. Ennek az élvezetére most téged is meg szeretnénk hívni.
A Quan a tűz körüli közös élményekről, a felejthetetlen pillanatokról szól. A kültéri életmódot rendkívüli termékeink széles választékával segítjük elő, melyek a bútoroktól, a világításon és a sütőkön át sok mindent felölelnek. Mindez szemet gyönyörködtetően megtervezve, kézi kivitelezésben és hihetetlenül funkciógazdagon.

Sütés forró sütőlapon

A Quan sütőlapok forró felületei különböző formájú és méretű, ízletes és ínycsiklandó ételek eddig ismeretlen választékát vonultatják fel. A húsokon, halakon és zöldségeken kívül további fogásokat, mint például leveseket, tojást vagy sajtot is könnyedén elkészíthetünk egy serpenyő segítségével, a grillsütőkkel ellentétben, még az apróra vágott vagy reszelt hozzávalók is a sütőlapon maradnak és nem hullnak az izzó lángok közé.
A négyzet alakú sütőlapon különböző, középen 300 °C-os, a széleken 100 °C alatti hőmérsékletű zónák keletkeznek. Ez lehetővé teszi a sütés sebességének szabályozását, így az ételeket a te egyéni ízlésednek és időzítésednek megfelelően készítheted.

Növeld a hőmérsékletet!
A Quan sütőlapon történő sütéskor a lap hőmérséklete sokkal magasabb, mint a legtöbb grillsütő esetében, és a speciálisan kialakított légcsatornáknak és szellőző nyílásoknak köszönhetően az optimális sütési hőmérsékletet is sokkal hamarabb eléri.
Ez elengedhetetlen a kültéri sütéskor, mivel ez biztosítja, hogy az étel egy külső burkot kapva megtartsa természetes nedvességtartalmát és ízeit. Mindez egy olyan gasztronómiai élményben egyesül, mely semmihez sem fogható.

Mindenből a legjobbat
A Quan sütőlapon történő főzés sok örömmel és előnnyel jár, azonban, ha továbbra is szeretnéd a grillsütőn való kislángú és lassú sütést élvezni, a Quan grillező kiegészítőjével, mely kényelmesen elhelyezhető az égőtér fölé, mindkét világ legjobb részéből részesülhetsz.

tectona grandis üzletek

 

Hétfő-Szombat: 10.00-19.00 Vasárnap: 10.00-18.00

Tectona Grandis Selection / 2045 Törökbálint, Tó u. 2.
+36(23) 500-576 I info@tectonagrandis.hu