Rolling Kitchen (silver)

ár 2.898.000 Ft
Típus   grill konyha
Méretek   240x100x95 cm
Sűtőfelület anyaga   gránit
Sütőfelület mérete   100x100 cm
Súly   400 kg
Garancia   2 év
termékleírás

Szabadtéri konyhaművészet? Erre a Rolling Kitchen a válasz. A mellett, hogy a lengyel gyártó Airflow Design® rendszere teszi funkcionálisan is tökéletessé ezt a konyhát, a tárolórekeszek és a mosogatótál teljes értékű kerti konyhává varázsolja. A gránit munkalapon kényelmesen előkészítheted az alapanyagokat. Kerekeken mozgatható, így mérete és súlya ellenére is könnyen kereshetsz neki új helyet a teraszon.

E mögött az acélos külső mögött komoly, egyedi konstrukció és kiváló minőségű anyagok lapulnak. Így teljes igazán a kép. A termék végső formája egy hosszú mérnöki folyamat és számos teszt eredménye. Műalkotás és tökéletesen funkcionáló fatüzelésű grill egyben. A lengyel gyártó a termékeket számos elismert séf véleményét és javaslatait megfogadva fejlesztette tökélyre.

 

 

A sütőlemez 15 mm-es edzett szénacélból készül, ez a fajta anyag magas hőmérsékletnek kitéve is alaktartó. Mérete 100x100 cm. Ideális idejárási viszonyok és jó minőségű tüzelőanyag használata mellett a felső sütőlemez közepe elérheti a 400 ° C fölötti hőmérsékletet. A külső területek ennél hűvösebbek, így bármilyen fogást elkészíthetsz rajta, például kérgezd a húst középen, majd grillezd készre a hűvösebb területeken.

A belső edény rozsdamentes acélból készül, alsó részén van egy hamutartó, amely tisztítás céljából könnyedén eltávolítható.  A lábak garantálják a stabilitást és még valami mást is rejtenek: ez az Airflow Design® A vázszerkezeten belül ugyanis gondosan megtervezett csatornák és szellőzőnyílások biztosítják a szükséges mennyiségű levegőt és légáramlatot. Ennek eredménye a stabil és hatékony égési folyamat vagy füstmentes begyújtás is. A légbeszívók szabályozhatóak, amely lehetővé teszi a tűz intenzitásának szabályozását. 
 


A Quadro Design nem jelent mást, mint szögletes vonalakat és elegáns arányokat, és azt a pluszt, amitől szinte műtárgyakká válnak, a te szobroddá a kertben. A termék elérhető corten acélból és festett szénacélból is.

Ismerd meg a Quan-t!
A Quan-t az ételek iránti szenvedély, a kitűnő formatervezés és a családdal, barátokkal való kültéri időtöltés szeretete hívta életre. Ennek az élvezetére most téged is meg szeretnénk hívni.
A Quan a tűz körüli közös élményekről, a felejthetetlen pillanatokról szól. A kültéri életmódot rendkívüli termékeink széles választékával segítjük elő, melyek a bútoroktól, a világításon és a sütőkön át sok mindent felölelnek. Mindez szemet gyönyörködtetően megtervezve, kézi kivitelezésben és hihetetlenül funkciógazdagon.

Sütés forró sütőlapon

A Quan sütőlapok forró felületei különböző formájú és méretű, ízletes és ínycsiklandó ételek eddig ismeretlen választékát vonultatják fel. A húsokon, halakon és zöldségeken kívül további fogásokat, mint például leveseket, tojást vagy sajtot is könnyedén elkészíthetünk egy serpenyő segítségével, a grillsütőkkel ellentétben, még az apróra vágott vagy reszelt hozzávalók is a sütőlapon maradnak és nem hullnak az izzó lángok közé.
A négyzet alakú sütőlapon különböző, középen 300 °C-os, a széleken 100 °C alatti hőmérsékletű zónák keletkeznek. Ez lehetővé teszi a sütés sebességének szabályozását, így az ételeket a te egyéni ízlésednek és időzítésednek megfelelően készítheted.

Növeld a hőmérsékletet!
A Quan sütőlapon történő sütéskor a lap hőmérséklete sokkal magasabb, mint a legtöbb grillsütő esetében, és a speciálisan kialakított légcsatornáknak és szellőző nyílásoknak köszönhetően az optimális sütési hőmérsékletet is sokkal hamarabb eléri.
Ez elengedhetetlen a kültéri sütéskor, mivel ez biztosítja, hogy az étel egy külső burkot kapva megtartsa természetes nedvességtartalmát és ízeit. Mindez egy olyan gasztronómiai élményben egyesül, mely semmihez sem fogható.

Mindenből a legjobbat
A Quan sütőlapon történő főzés sok örömmel és előnnyel jár, azonban, ha továbbra is szeretnéd a grillsütőn való kislángú és lassú sütést élvezni, a Quan grillező kiegészítőjével, mely kényelmesen elhelyezhető az égőtér fölé, mindkét világ legjobb részéből részesülhetsz.

Kapcsolódó termékeink


tectona grandis üzletek

 

Hétfő-Szombat: 10.00-19.00 Vasárnap: 10.00-18.00

Tectona Grandis Selection / 2045 Törökbálint, Tó u. 2.
+36(23) 500-576 I info@tectonagrandis.hu