Töltsd le aktuális Grill magazinunkat!

Tudj meg minél többet a kerti grillezésben rejlő lehetőségekről a magazinban található cikkek segítségével.

Nem kell mást tenned, mint lentebb megadni neved és e-mail címed, ezt követően a rendszer automatikus átugrik a magazin letöltésére.
Amennyiben regisztrációd nem sikeres, kérjük próbálkozz újra, vagy jelezd felénk a hibát az info@tectonagrandis.hu címre.
Kellemes lapozgatást kívánunk!

A magazin letöltésével elfogadom a Tectona Hungary Kft innen letölthető adatkezelési szabályzatát (mely szabályzat megfelel a jelenleg hatályos magyar és Európai Uniós jogszabályoknak), melyet elolvastam és tudomásul vettem. Hozzájárulok, hogy adataimat a Tectona Hungary Kft rendszerében rögzítsék, és a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeljék, felhasználják és tárolják. Valamint nyilatkozom arról, hogy elmúltam 16 éves és tudomásul veszem, hogy az adatkezeles@tectonagrandis.hu elektronikus címeken keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A magazin letöltésével hozzájárulok, hogy a későbbiekben a Tectona Hungary Kft értesítsen évente megújuló, aktuális katalógusairól, valamint, hogy a részemre összeállított ajánlatokról tájékoztatást küldjön hírlevél formájában - előreláthatólag havi rendszerességgel – és a megadott személyes adataimat erre a célra kezelje.

tectona grandis üzletek
 • tectona grandis hűvösvölgyi út
 • 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 181.
 • +36(1) 392-7985
 • info@tectonagrandis.hu
 • Nyitvatartás:
  hétfő-péntek 10.00–18.00
  szombat 10.00–16.00
  vasárnap zárva