Vadiúj grillek a kínálatban

2016.06.03.
Vissza

Új gyártóval bővítettük kínálatunkat!

Ismét onnan, ahol a grill kultúra a hétköznapok része, azaz Amerikából, egész pontosan a kanadai Barrieből. 
A Napoleon grillek - köszönhetően a versenytársakéhoz képest verhetetlen garanciális idővel valamint az extra grill funkciókkal és megoldásokkal -, méltán állnak a piaci ranglétra tetején.

A Napoleon grillek története egészen 1976-ig nyúlik vissza, amikor is Wolfgang Schroeter egy kis családi acélgyártó üzemet nyitott a kanadai Barrie-ben. Akkor még ők sem sejtették milyen virágzó üzlet válik majd kis vállalkozásukból. Wolfgang a sikerességet az egyediségben és a minőségben látta, ezeket képviselik a mai napig a Napolen cég grillsütői is.

1981-ben adták a Napoleon márkanevet termékeiknek. Az első sikereket minőségi kályháik hozták meg. Mindig keresve az újdonságokat, a kihívást és az innovatív megoldásokat prémium grill rácsok, majd infravörös grillező égők gyártásába kezdtek. Az innovatív tervezés, a design és a fejlett gyártási technológia együttese hozta létre a kiváló minőségű és a grillsütő piacon elsőrangú garanciával bíró Napoleon grilleket. Utóbbi tulajdonsága különbözteti meg igazán a versenytársaktól.

LEX485 gázüzemű grillsütő Triumph 495 gázüzemű grillsütő 

 Triumph 410 grillsütő Travel Q285 hordozható grillsütő

Az ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkező Napoleon összesen 1 200 000 négyszetméteren, több mint 1000 alkalmazott munkájával a gáz és faszenes grillsütők mellett fa- és gáztüzelésű kandallóikkal valamint  hűtő-fűtő berendezéseikkel áll a minőséget és a megbízható szolgáltatást értékelő és igénylő ügyfelek számára. Ez a vállalat sikeres működésének és gyors növekedésének kulcsa.
Ha a Napoleon grilleket választja, biztosan nem hoz téves döntést.

tectona grandis üzletek

 

Hétfő-Szombat: 10.00-19.00 Vasárnap: 10.00-18.00

Tectona Grandis Selection / 2045 Törökbálint, Tó u. 2.
+36(23) 500-576 I info@tectonagrandis.hu