Cukkini tekercsek

2018.07.31.
Vissza

 

Módszer: közvetlen sütés

Hozzávalók:

  • 3 közepes cukkini, kb fél centis csíkokra vágva hosszában
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • puha kecskesajt (szobahőmérsékletű)
  • Csipet frissen őrölt fekete bors
  • Egy csipet (kóser) só
  • 2 evőkanál szárított paradicsom (olajban) összevágva
  • 1 tk olaj (a szárított paradicsomról)
  • 1 tk friss kakukkfű összevágva
  • 2 ek reszelt parmezán sajt

 

 

Elkészítés:

1. Melegítsük elő a grillt MEDIUM fokozatra. A szeletelt cukkini mindkét oldalát kenjük meg olívaolajjal és sóval szórjuk meg. Helyezzük a cukkinit a grillre és oldalanként 4 percig süssük.
2. Egy kis tálban keverjük össze: a kecskesajtot, a sót, a borsot, a szárított paradicsomot az olajjal és a kakukkfűvel.
3. Egy kis spatulával kenjük meg a cukkiniszeletek egyik oldalát a sajtkeverékkel. Óvatosan tekerjük fel, majd állítsuk a tekercseket egy sütőpapírra. Szórjuk meg a tetejét parmezán sajttal, és tegyük a grillrácsra még 15 percre.
4. A sütőpapírról egy tálra átrakva a tekercseket tálaljuk! Jó étvágyat!

A recepthez ajánljuk az alábbi grillkiegészítőnket:

Sütőlemez a grillezéshez 

ELKÉSZÜLTÉL! JÓ ÉTVÁGYAT!

 

tectona grandis üzletek

II. kerületi bemutatótermünk elköltözött.
2019.07.15-től már teljes kínálatunkat egy helyen tekintheted meg.

 

Tectona Grandis Selection / 2045 Törökbálint, Tó u. 2.
+36(23) 500-576 I info@tectonagrandis.hu

Nyitvatartás:
hétfő-szombat 10.00–19.00
vasárnap 10.00–18.00