Füstölt apróhalak KEG típusú grillen

2018.09.23.
Vissza

 

Módszer: közvetett faszenes sütés KEG típusú grillsütőben

Hozzávalók:

Apró halak
Szárazpác:

  • 1/3 csésze barna cukor
  • 1/3 csésze apróra vágott kapor
  • 1 citrom
  • 2 evőkanál só
  • 2 evőkanál frissen őrölt fekete bors

Locsolgatáshoz:

  • 1/2 csésze almabor ecetet
  • 1/2 csésze canola (vagy repceolaj)

 

 

Elkészítés:

Kb 100 Celsius fokon füstöljük a halakat 1,5-2 órán keresztül a KEG típusú faszenes grillsütőnkben, sütés közben locsolgassuk!

 

ELKÉSZÜLTÉL! JÓ ÉTVÁGYAT!

 

tectona grandis üzletek

BEMUTATÓTERMÜNK 2018.12.16 - 2019.01.06 KÖZÖTT ZÁRVA TART!

Tectona Grandis Selection
2045 Törökbálint, Tó u. 2.

+36(23) 500-576 I info@tectonagrandis.hu

Nyitvatartás:
hétfő-szombat 10.00–18.00
vasárnap zárva