Provance-i pác

2018.09.27.
Vissza

 

Hozzávalók:

  • 1/4 csésze dijoni mustárt
  • 2 gerezd zúzott fokhagyma
  • 2 evőkanál balzsamecet
  • 2 evőkanál citromlé
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 evőkanál provanszi fűszert: kakukkfű, rozmaring, levendula, borsikafű a kertünkből vagy szupermarketből (só és bors ízlés szerint)

 

 

Elkészítés:

1. Keverjünk össze egy tálban az összes hozzávalót, majd pácoljuk be vele a csirke- vagy sertéshúst.

A recepthez ajánljuk az alábbi grillkiegészítőnket:

Kenő szett a pácoláshoz 

ELKÉSZÜLTÉL! JÓ ÉTVÁGYAT!

 

tectona grandis üzletek

BEMUTATÓTERMÜNK 2018.12.16 - 2019.01.06 KÖZÖTT ZÁRVA TART!

Tectona Grandis Selection
2045 Törökbálint, Tó u. 2.

+36(23) 500-576 I info@tectonagrandis.hu

Nyitvatartás:
hétfő-szombat 10.00–18.00
vasárnap zárva