Provance-i pác

2018.09.27.
Vissza

 

Hozzávalók:

  • 1/4 csésze dijoni mustárt
  • 2 gerezd zúzott fokhagyma
  • 2 evőkanál balzsamecet
  • 2 evőkanál citromlé
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 evőkanál provanszi fűszert: kakukkfű, rozmaring, levendula, borsikafű a kertünkből vagy szupermarketből (só és bors ízlés szerint)

 

 

Elkészítés:

1. Keverjünk össze egy tálban az összes hozzávalót, majd pácoljuk be vele a csirke- vagy sertéshúst.

A recepthez ajánljuk az alábbi grillkiegészítőnket:

Kenő szett a pácoláshoz 

ELKÉSZÜLTÉL! JÓ ÉTVÁGYAT!

 

tectona grandis üzletek

 

Hétfő-Szombat: 10.00-19.00 Vasárnap: 10.00-18.00

Tectona Grandis Selection / 2045 Törökbálint, Tó u. 2.
+36(23) 500-576 I info@tectonagrandis.hu