Sült édesburgonya

2018.07.02.
Vissza

 

Nincs szükség konyhai előkészületekre, tegyünk mindent rögtön a grillre vagy grillező mellé! Ügyeljünk rá,hogy egyenletesen süljenek át a burgonyák!

Hozzávalók:

  • 8 közepes édesburgonyát hámozzunk meg és vágjunk 2,5 cm-es darabokra
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 1 teáskanál friss rozmaring, apróra vágva
  • 2 zúzott fokhagyma gerezd
  • 1/4 teáskanál darált piros bors
  • 1 teáskanál durva vagy kóser só
  • 1 teáskanál friss kakukkfűlevél
     

Elkészítés:

1. Melegítsük elő a grillt MEDIUM fokozatra. Egy közepes tálban keverjük össze az édesburgonya darabokat az olívaolajjal, a kakukkfűvel, rozmaringgal, fokhagymával, borssal és sóval. Helyezzük a főzőrácsokra, sütőlemezre vagy sütőlapra. Gyakran forgatva kb 20-30 percig süssük, amíg mindenhol megbarnul.
2. Friss kakukkfűvel,rozmaringgal díszítve tálaljuk!

 

ELKÉSZÜLTÉL! JÓ ÉTVÁGYAT!

 

tectona grandis üzletek

BEMUTATÓTERMÜNK 2018.12.16 - 2019.01.06 KÖZÖTT ZÁRVA TART!

Tectona Grandis Selection
2045 Törökbálint, Tó u. 2.

+36(23) 500-576 I info@tectonagrandis.hu

Nyitvatartás:
hétfő-szombat 10.00–18.00
vasárnap zárva