Tüzes marha burger

2016.02.03.
Vissza

 

Módszer: közvetlen sütés

Előkészítési idő: 10 perc

Hozzávalók:

  • 1 kg darált marhahús
  • 3/4 csésze közepesen érett cheddar sajt
  • 1/4 csésze apróra vágott koriander
  • 1 teáskanál kömény
  • 2 gerezd zúzott fokhagyma
  • 1 teáskanál só
  • 2 apróra vágott jalapeño paprika
  • Hamburger zsemle

Előkészítés és sütés

Egy nagy tálban az ujjaiddal jól dolgozd össze a húst, a fűszereket és a sajtot, és formázz szép húspogácsákat a masszából. Melegítsd elő a grillt közepes-magas fokozaton, majd kend vagy spricceld be növényi olajjal a sütőrácsokat. Tegyed a húspogácsákat a hamburgersütő kosárba, majd az egészet helyezd a grillre, és süsd 2 percig mindkét oldalát. Mérsékeld a hőmérsékletet és további 2 percig süsd mindkét oldalt alacsony hőfokon, míg jól átsül a hús, de még szaftos marad. Az utolsó két percben kissé pirítsd meg a zsemléket.

A recepthez ajánljuk az alábbi grillkiegészítőnket:
Hamburgersütő kosár és formázó

Kiváló eszköz, ha profi, saját készítésű hamburgert akarsz sütni otthon vagy a nyaralódban.

ElkészültÉL! Jó étvágyat!

tectona grandis üzletek

BEMUTATÓTERMÜNK 2018.12.16 - 2019.01.06 KÖZÖTT ZÁRVA TART!

Tectona Grandis Selection
2045 Törökbálint, Tó u. 2.

+36(23) 500-576 I info@tectonagrandis.hu

Nyitvatartás:
hétfő-szombat 10.00–18.00
vasárnap zárva