Vörösbabos quesadilla

2018.06.15.
Vissza

 

Módszer: közvetlen sütés

Hozzávalók:

  • 1 csésze vörös bab (lé nélkül)
  • 1 apróra vágott paradicsom
  • 1 héj nélküli sültpaprika apróra vágva
  • 1 jalapeno paprika kimagozva, kockára vágva
  • 1 gerezd zúzott fokhagyma
  • 1/2 csésze friss koriander, apróra vágva
  • 2 evőkanál darált/zúzott zöldhagyma
  • 1 1/2 csésze reszelt cheddar sajt
  • 1/2 csésze feta sajt
  • 6 db tortilla lap

 

 

Elkészítés:

1. Tegyük egy közepes  keverőtálba, és vegyítsük el az első 7 összetevőt. Helyezzük a tortillákat a pultra, és az egyik felükön terítsük el a vörös babos elegyet. Ezután szórjuk meg a sajtokkal. A tortilla szélén hagyjunk el 1-2 cm helyet, amit vizezzünk be. Ezután félbehajtva összecsukjuk, és összeszorítjuk a széleket.
2. Melegítsük elő a grillt, és kenjük be olívaoljjal a rácsot. Grillezzük a quesadilla-kat MEDIUM hőfokon 2-3 percig oldalanként.
3. Vágjuk fel háromszögekre egy pizzaszeletelővel vagy egy éles késsel.

Díszítsük friss korianderrel tálalás előtt.

 

A recepthez ajánljuk az alábbi grillkiegészítőnket:

Sütő wok tál a grillezéshez

ELKÉSZÜLTÉL! JÓ ÉTVÁGYAT!

tectona grandis üzletek

BEMUTATÓTERMÜNK 2018.12.16 - 2019.01.06 KÖZÖTT ZÁRVA TART!

Tectona Grandis Selection
2045 Törökbálint, Tó u. 2.

+36(23) 500-576 I info@tectonagrandis.hu

Nyitvatartás:
hétfő-szombat 10.00–18.00
vasárnap zárva