Zöldségek balzsamecettel

2018.07.31.
Vissza

 

Módszer: közvetlen sütés

Hozzávalók:

  • 2 piros paprika, darabokra vágva
  • 1 sárga paprika, darabokra vágva
  • 2 kis cukkini szeletelve
  • 2 padlizsán darabokra vágva
  • 12 koktélparadicsom
  • 4 póréhagyma hosszában szeletelve
  • 1/4 csésze olívaolaj
  • 1 csomó friss kakukkfű, mosva és apróra vágva
  • 2 gerezd zúzott fokhagyma
  • 2 ek balzsamecetet

 

 

Elkészítés:

1. Keverjük össze a zöldségeket egy tálban az olívaolajjal, a kakukkfűvel és a fokhagymával.
2. Melegítsük fel a grillt HIGH fokozatra, majd csökkentsük a hőt MEDIUM-ra mielőtt a zöldségeket a grillre helyezzük. Néha megforgatva grillezzük!
3. Tegyük át egy tálba ha elkészült, és balzsamecettel hintsük meg. Sózzuk és borsozzuk, ha szükséges.

A recepthez ajánljuk az alábbi grillkiegészítőnket:

Grill kosár a grillezéshez

ELKÉSZÜLTÉL! JÓ ÉTVÁGYAT!

 

tectona grandis üzletek

BEMUTATÓTERMÜNK 2018.12.16 - 2019.01.06 KÖZÖTT ZÁRVA TART!

Tectona Grandis Selection
2045 Törökbálint, Tó u. 2.

+36(23) 500-576 I info@tectonagrandis.hu

Nyitvatartás:
hétfő-szombat 10.00–18.00
vasárnap zárva