Gázüzemű és faszenes grillsütők, magas fokon űzve!

 

  • 20 év tapasztalat a minőségi grillezők piacán,
  • Kizárólag piacvezető, első osztályú termékeket forgalmazunk
  • A nálunk vásárolt grillsütőt ingyenesen összeszereljük
  • Alkatrész utánpótlással, szükség szerint helyszíni kiszállással oldjuk meg az esetleges problémákat

Manapság az otthoni konyhafőnökök már kimerészkednek a kertbe, hogy gasztronómiai élményt nyújtó ételeiket a beltéri konyhákhoz hasonló módon felszerelt és formatervezett kerti grilleken készítsék el.
A nyári étkezéseknek miért kellene örökké a grill steak-ekről szólniuk? Hiszen ízletes ételek sokasága ugyanúgy elkészíthető és élvezhető odakint, mint bent. Az a probléma, hogy mialatt a barátok, a család a napfényben koccintgat, a konyhafőnökök pedig a párás konyhában, a fullasztó hőségben süt-főz, megszűnik. Szerencsére a finom ételek elkészítése ma már a kertben is megvalósítható, ahol ugyanolyan jól felszerelt konyhát találunk, mint amilyet a házban. 

A Tectona Grandis 2000 –ben döntött a kerti bútorok forgalmazása mellett a grillezők, kültéri konyhák és a mindezekhez kapcsolható outdoor életérzés képviselése, terjesztése mellett.  Az elmúlt 20 év alatt mind a technológia mind pedig a grillezés, mint kulturális jelenség is sokat fejlődött, változott. Gondolhatunk itt akár az amerikai, az európai vagy a magyar grillezési szokásokra.  Ezzel a fejlődéssel lépést tartva nem csak a design és technológia követése, de a grillezéshez szükséges tudás, és tapasztalat átadása is fontos számunkra.

Mind a hazai, mind a nemzetközi piacon is érezhető az egyre szélesebb körre kiterjedő igény a minőségi grillezés felé, akár az otthoni, akár a vendéglátóipari grillezésről legyen szó.  7-8 évvel ezelőttig itthon a grillsütők nagy része faszenes, favázas, vagy ausztrál típusú, a hagyományos értelemben vett bbq-zásra voltak alkalmasak.  Majd a kínálatban és a működtetésben mutatkozó fejlődés – egyre inkább teret hódit a faszenes sütő mellett/helyett  a gázüzemű sütő,  az ausztrál bbq mellett/helyett az amerikai kerti konyha,  a favázat felváltja az  aluminium vagy rozsdamentes váz, a sütőtér modern tecnológiával felszerelt,  – mellé igény is társult, ez egyre jobban érzékelhető. Az igény és a kereslet abszolút mértékben egymásra talált. Természetesen a cél az, hogy ez az igény minél több emberben felmerüljön.  Bátran mondhatjuk, hogy aki nyit a minőségi otthoni vagy vendéglátóipari kerti konyhák felé, mind visszatér, hogy további tanácsot kérjen, vagy vásároljon egy-két izgalmas grillkiegészítőt, melyekkel még komfortosabbá teheti az élményt és profibbá a sütési metódust.

Mindenki megvalósíthatja álmait olyan márkanevek, mint a a Broil King, Landmann vagy akár a Viteo segítségével, melyek a felmerülő igényekhez tökéletesen alkalmazkodó szabadtéri sütő-főzőkomplexumokat, azaz komplett kerti grilleket kínálnak. 
A legsokoldalúbb készülékeknél az elmaradhatatlan grillsütő mellett megtalálhatjuk a gázsütőket, a pizza-kemencéket, a hűtőszekrényeket, sokféle praktikus szekrényt, jégkészítő gépeket, sőt sörcsapolót és borhűtőt is. Az egyetlen nehézség abból adódik, hogy ezeknek a konyháknak csatlakozniuk kell a vízvezetékhez vagy az elektromos hálózathoz. Más, szerényebb elvárásokat támasztó modellek azonban igazi nomád konyhaként szolgálnak és csak egy gázpalackra tartanak igényt. Ezek gyakran kerekeken guruló kerti grill blokkok, melyek minden fontosat tartalmaznak ahhoz, hogy elkészíthessük az ételt, anélkül, hogy el kéne mozdulnunk a kertből. 
Maguk a grillsütők is nagy változásokon mentek keresztül az utóbbi időkben, igazi sütőközponttá váltak, melyek ma már fel vannak szerelve mindenféle praktikus sütő-rakodó-tároló felülettel és eszközzel, mellyel az olyan kulináris örömök is könnyedén elérhetőkké válnak, mint pl. a nyárskészítés. Röviden, - egyszerű mobilkonyha egy-két százezer forintért vagy profi design-konyha több millióért – mindenki tud találni ízlésének és igényeinek megfelelőt.

Kerti grillsütő kínálatunk számtalan megoldást kínál, és kielégít minden felmerülő igényt. Több mint 25 féle grill modellünkből közel 20 típust raktárkészleten tartunk. Neked csak választani kell, és egy-két napon belül már élvezheted is a kerti grillezés, a minőségi, időtálló és fejlett technológiával felszerelt grillsütők megunhatatlan íz világát és örömeit.,

tectona grandis üzletek

 

2021.12.19. - 2022.01.02. zárva
Hétfő-Szombat: 10.00-18.00 Vasárnap: zárva

Tectona Grandis Selection / 2045 Törökbálint, Tó u. 2.
+36(23) 500-576 I info@tectonagrandis.hu