Miért válaszd a kanadai Broil King gázüzemű grillsütőit?

2017.12.04.
Vissza

A Te éttermed: Teljesítmény | Sokszínűség | Elképesztő eredmények

Grillsütőd nyársain kíméletesen sül a zamatosan lédus pulyka. A borda-állványon ellenállhatatlan báránysült pirul. Ezeket a kulináris csodákat mind könnyedén elkészítheted!
Mit szolnál a főételek mellé köretkent egy kis grillezett újkrumplihoz, vagy az oldalégőn pillanatok alatt roppanósra párolt friss zöldségekhez? Valamennyi kedvenc ételedet könnyedén és egyszerűen elkészítheted a kertedben, ha a Broil King kanadai grilljeit választod. A Broil King-gel könnyedén vendégül lathatod barátaidat és családodat a saját otthonodban. Egy jól megválasztott grillsütővel, és a megfelelő kiegészítőkkel a lehetőségeknek csak képzeleted szabhat hatart.

A Broil King grillek arra készültek, hogy példátlan rugalmasságot nyújtsanak a kültéri sütés terén. A legendás Broil King sütési rendszer lehetővé teszi, hogy szinte bármit elkészíthess a grilleden, amilyen stílusban csak épp kívánod. Tökéletes steak-et süthetsz, rostonsülteket és kiváló grillcsirkéket készíthetsz, de akár bonyolult desszertek előállítására is lehetőséged van. Nem számít, hogy mit akarsz grillezni, a Broil King legendás sütési rendszerével egyszerűen készíthetsz el bármit. A Broil King gázgrillek azon lelkes grillrajongók tökéletes választása, akik imádják a kiváló ízű ételeket és a kerti életstílust.

Reméljük, ha a jövőben a kedvenc éttermedre gondolsz, a saját kerted jut majd az eszedbe.

1. Párolótető / Kiváló hőmegtartás
A pároló tetők öntött alumíniumból, porcelán bevonatú acélból vagy magas minőségű rozsdamentes acélból készülnek, ami garantálja kiváló hőmegtartási képességüket és hosszú élettartamukat. Kialakításukból adódóan, a légkeveréses sütőkhöz hasonlóan, egyenletes sütést biztosítanak.
A tető alsó részét úgy tervezték, hogy hatékonyan elpárologtassa a sütés során keletkező folyadék cseppeket. Ez a folyamat tovább színesíti ételeink ízét, és biztosítja, hogy a csöpögtető tálca üres maradjon.

2. A sütőrácsok / Steakhouse-minőségű grill csíkok
Ezek a sütőrácsok kiváló hőmegtartással és sütési teljesítménnyel rendelkeznek, így a sütés során a nedvesség és az aromák az ételben maradnak. A masszív öntöttvas rácsok egyik oldalukon hegyesek, így tökéletes grill csíkokat rajzolnak, míg a másikon hornyoltak, hogy felfogják az ételből kifolyó nedvességet, és ezzel érjék el a folyamatos párologtatást. A vastag, rozsdamentes acél rácsok hosszú élettartamúak és könnyen tisztíthatók.

3. Flav-R-Wave™
A cseppek, melyek a rozsdamentes acél Flav-R-Wave-re esnek azonnal elpárolognak. A gőz, mely így keletkezik átjárja az ételt, így kiváló barbecue ízzel gazdagítja.

4. Az égő / Erő és teljesítmény
A magas minőségű, rozsdamentes acélból készült Dual-Tube égők egyenletes lánggal égnek a grill elejétől a hátuljáig, és erre 5 év garanciát is vállalunk. A Super 8 égők a sütő alját teljesen lefedik a több, mint 360 kimeneti port segítségével. Mindkét égő típus pár perc alatt képes felmelegíteni a grillt 315°C-ra, a hatékony teljesítmény érdekében.

5. Linear-Flow szelepek
A Linear-Flow szelepek a 180 Sensi-Touch kezelőgombokkal határtalan hőfokszabályozást tesznek lehetővé, így rendkívül egyszerűen választhatod ki a kívánt hőfokot akár perzselésről, sütésről vagy lassú melegítésről legyen szó.

Új kedvenc éttermed már Vár rád, csak tárd ki a teraszajtót.

 

tectona grandis üzletek

 

Hétfő-Szombat: 10.00-19.00 Vasárnap: 10.00-18.00

Tectona Grandis Selection / 2045 Törökbálint, Tó u. 2.
+36(23) 500-576 I info@tectonagrandis.hu