Sokoldalú kiegészítők!

2017.11.30.
Vissza

 

A grillezés életstílus. Egy életmód, mely a fenséges ételekről, a vidám összejövetelekről, valamint az élmény dús kerti időtöltésről szól. Egy grillsütővel kiszabadulhatunk a konyhából és több időt tölthetünk a családunk és barátaink körében. A  kiváló minőségű kiegészítő kollekciónkkal grillezési repertoárunkat még érdekesebbé tehetjük különleges ételek elkészítésével. Az alapvetően szükséges eszközöktől, mint a különböző fogócsipeszek és forgatólapátok, a különlegesen tervezett borda állványokig és
sütőlapokig, minden kiegészítő új, izgalmas sütési eljárásokat tesz lehetővé. Tehát, bátran törjünk ki a konyhából és álljunk be a BBQ életmódot élvezők népes táborába!

A csipeszekhez, ételforgató lapátokhoz és grilltisztító kefékhez hasonló alapvető kiegészítőktől a bordaállványon és öntöttvas sütőlapon át a csirkesütő állványig – a grillezés kelléktára kifogyhatatlan. Grillkiegészítőink között mindent megtalálsz, amire csak egy profi élménygrillezéshez szükséged lehet.

Grillezéshez nélkülözhetetlen eszközök

Minden gázgrill tulajdonosnak ki kell egészítenie kelléktárát egy jó minőségű, réz vagy rozsdamentes acél sörtéjű rácskefével. Egy strapabíró rácskefe aranyat ér, mivel a rács megtisztításával meghosszabbíthatjuk a grillező élettartamát. Az elengedhetetlen kellékek listáján a második helyen egy rozsdamentes acélból készült, hosszúnyelű fogócsipesz áll, melynek segítségével könnyebben tudod megfogni és áthelyezni az ételt, anélkül, hogy megperzselnéd a kezed. Mivel néhány étel túl nagy a csipeszhez, ezért egy jó minőségű ételforgató lapát is nagyszerűen megtérülő befektetésnek számít. Semmi szükség mindenféle extrával felszerelt ételforgatóra, egyszerűen annyi a követelmény, hogy alá lehessen csúsztatni az étel alá és át lehessen vele fordítani a másik oldalára. Szintén szükséged lesz egy jó minőségű digitális húshőmérőre, mellyel ellenőrizni tudod, elkészült-e az étel. A hőmérővel biztos lehetsz abban, hogy az elkészített étel nincs túlsülve vagy nem marad kissé nyers. A kellékek sorát zárva egy szabadtéri grillező tulajdonosának szüksége van még egy jó minőségű, tartós takaró ponyvára, amely megóvja grillezőjét a külső környezeti tényezőktől, így az évekkel megnövelheti annak élettartamát. Miután mind az öt grillezéshez nélkülözhetetlen kiegészítővel rendelkezel, itt az idő, hogy feltárjuk előtted a különleges grillkiegészítők világát.

 

Különleges grillkiegészítők

Akár egy kis kínai wok-os ételhez, egy szalonnás tojáshoz vagy egy Panini szendvicshez szottyan kedved, gondoltál-e már arra, hogy ezeket az ételeket a megfelelő eszközök segítségével akár Broil King grillsütődön is elkészítheted. A pirításhoz csupán egy rozsdamentes acél grillező wokra van szükséged, a szalonnás tojás és a Panini szendvics elkészítéséhez pedig csak egy jó kis serpenyő kell. Sokféle grillserpenyő van, melyet pontosan erre a célra terveztünk, és tökéletesen illeszkedik a készülékekhez.

“Ezek a kellékek grillsütődet egy multifunkciós kerti konyhává varázsolják.”

A grillrács rendszeres olajozásával és gondos ápolásával meghosszabbíthatod grilleződ élettartamát, így egy olajozó spray beszerzése a lehető legjobb befektetés. Végezetül, egy kalandvágyó grillező számára, aki egy kis extra aromát szeretne ételeibe csempészni, a füstölés és a falapon való grillezés nagyszerű módja annak, hogy elkápráztassa vendégeit. Az öntött vas füstölő dobozt egyszerűen megtöltöd a kiválasztott ízű faforgáccsal, ráhelyezed a Flav-R-Wave rendszerre, és a készülő ételt átjárja az ínycsiklandóan füstölt aroma. A cédrusfa lapon való grillezés hasonlóan egyszerű módszer: áztasd vízbe a deszkát legalább 1 órán át, majd helyezd rá a befűszerezett halat vagy húst és tedd a rácsra. A siker garantált! A grillezési eszközök és kiegészítők széles választékából itt választhatod ki azokat, melyek a következő grillezésnél már a segítségedre lehetnek.

tectona grandis üzletek

 

Hétfő-Szombat: 10.00-19.00 Vasárnap: 10.00-18.00

Tectona Grandis Selection / 2045 Törökbálint, Tó u. 2.
+36(23) 500-576 I info@tectonagrandis.hu